• Doprava zdarma

Kusový koberec Veľký kvet modrosivý

0.80*1.50

Nová originálna kolekcia moderných kusových kobercov, ktoré veľmi vkusne doplní Váš interiér. Koberec je tkaný plochou technikou v kombinácii vlákna Frieze, vďaka ktorému vytvára 3D efekt. Taktiež je veľmi odolný proti oderu, teda je ideálnym doplnkom aj do záťažových priestorov, ako je predsieň, chodba, kuchyne či krytá terasa. Kolekcia ponúka širokú škálu motívov.ED27A GRAY AVENTURA FEA

51,60 €
S DPH
Doprava zdarma
Rozměry: 80x150cm
Množstvo
Doba dodania do 10 pracovných dní.

Platba kartou Heuréka - Ověřeno zákazníky


Vlastnosti koberce:
Farby koberca: krémová, béžová, modrá, sivá
Hmotnosť: 1,5 kg / m² (+ - 5%)
Typ priadze: Polypropylen + Frieze
Výška koberca: 6 mm

Koberce radíme podľa použitého materiálu do dvoch skupín a to na koberce syntetické a prírodné.

Syntetické koberce


Syntetické koberce sú vyrobené z umelých materiálov, ako napríklad polyamid, polypropylén (PP), polyakryl (PA) a polyester (PES).
Podľa druhu spracovania vlákna sa delia na koberce Heat Set, Heat set Friese, Heat set Shaggy, Viskóza, Akryl a pod. Tieto koberce sa vyznačujú výbornými úžitkovými vlastnosťami, nízkou cenou a odolnosťou proti roztočom.
Heat Set - vlákno je 100% syntetické a prechádza zložitým procesom tepelného vylepšenia, čo spôsobuje, že je trvanlivejšie. Vďaka tzv. otvorenému koncu vlákien je koberec mäkší a príjemnejší na dotyk. Priemerná dĺžka tohto typu vlasu koberca je cca 10-12 mm. Hmotnosť sa pohybuje zvyčajne 1,5-2 kg / m².
Heat Set Friesee - tieto koberce patrí do skupiny zušľachtených kobercov a to do tzv. skupiny Heat - Set. Tu však rozdiel spočíva v samotnej konštrukcii vlákna a je pomerne ľahko rozoznateľný. V prípade kobercov Frisee je každý zväzok zložený z mnohých jednotlivých prameňov zvinutých okolo svojej osi a striedavo stočených okolo seba (tento výrobný proces sa nazýva - curling).
Heat set Shaggy - priadze používané na ich výrobe je syntetická. Hrúbka použité nite býva rôzna a každý výrobca ponúka niekoľko desiatok typov priadze Shaggy, vďaka čomu je ponuka veľmi bohatá. Dĺžka vlasu sa pohybuje od 2cm do 5cm.
Viskóza - koberec z viskózy sa vyznačuje veľmi vysokou hustotou rúna, ktoré môže mať u niektorých typov až 1.100.000 zväzkov / m². Farebná viskózová vlákna sú najdokonalejšou imitáciou skutočného hodvábu. Majú vysoký lesk, sú mäkká a jemná na dotyk a v neposlednom rade sú antistatická. Koberce viskózového typu s vysokým vlasom sa vyznačujú vysokou hustotou a spravidla sa tkajú z dvoch, alebo viacerých druhov lesklých polyesterových vlákien.
Akryl - tieto koberce pôsobí živým dojmom a sú veľmi príjemné na dotyk. Rúno kobereca je vyrobené z umelých vlákien, ktoré prešli zložitým výrobným procesom, vďaka čomu získali tepelnú stabilizáciu a dokonale imitujú prírodný hodváb. Akrylová vlákna sú antistatická, takže počas používania nevytvárajú statickú elektrinu. Vzhľadom k dĺžke rúna majú tiež vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti.


Koberce z prírodných vlákien


Sú to koberce z prírodných vlákien ako je vlna, bavlna, hodváb, sisal či tráva. Vyznačujú sa výbornými izolačnými schopnosťami, príjemným povrchom, schopnosťou regenerácie po zaťažení a odolnosťou proti znečisteniu. Aj po dlhodobom zaťažení sa prírodné vlákno dokáže regenerovať a vlas sa vráti do pôvodného stavu. Nevýhodou je pĺznutie koberca, náročnejšia údržba a tiež podstatne vyššia cena ako u kobercov syntentických.


Upozornenie
Vzhľadom k veľkému množstvu sortimentu sa môže stať, že Vami zvolenú veľkosť koberca nemusí mať výrobca skladom. V tomto prípade Vás budeme okamžite kontaktovať s náhradným termínom dodania.

Tabuľka dát

Farba:
modrá
Použitie:
bytové
Tvar:
Obdlžnikové
obdĺžnikové
Metráž:
kusové
Vzor kobercov:
kvetinový vzor
Materiál:
Syntetický
polypropylén
Štýl:
moderný
Umiestnenie:
Interiérové
interiérové
Druh:
Kusový
Výška vlasu:
Krátky
Vzor:
Abstraktný
Kvetinový
Dopravné:
Dodanie zdarma
Predajca:
Koberce1.sk

Špecifické referencie

ean13
8681895071454

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Overený zákazník
15.05.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Od objednávky po doručenie na uvedenú adresu som mala informácie o plnení mojej objednávky.
Slabiny:
PredbehlZiadna
Celkový názor:
Chcela by som sa poďakovať touto formou za perfektne vybavenie mojej objednávky. Vrele doporučujem ďalším záujemcom. Mám možnosť porovnať s inou firmou a v prípade ďalšej objednávke.mozete počítať že sa opakovane obrátim na vás.siroky sortiment k výberu,ochota,podrobné informácie.
Avatar Overený zákazník
02.03.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
prehľadný a veľký výber tovaru
Avatar Overený zákazník
29.02.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle vybavenie, farby sedia, maximálna spokojnosť. Doporučujem aj iným. Určite si ešte niečo u vás kúpim.
Avatar Overený zákazník
01.02.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Mate krasny vyber kobercov informujete o stave objednavky co je velmi dobre a doruceny kpberrc bol vcas je krasny
Celkový názor:
Nevyhody ziadne
Avatar Overený zákazník
09.12.2019
4.504.504.504.504.50
Výhody:
-oceňujem rýchle vybavenie objednávky i doručenie koberca - veľmi ma potešilo, že mi bol dodaný krásne obšitý celkove som nadmieru spokojná s vašimi službami, opakovane sa na váš e-shop obrátim aj v budúcnosti
Celkový názor:
absolútna spokojnosť